Tropy Multivitamin senior filmtabletta


Tropy Multivitamin Senior

Tropy Multivitamin senior filmtabletta

Webáruház

A B1-; a B2-; a B3-; és a B6-; és a B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a az idegrendszer normál működéséhez.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.

Az E-vitamin hozzájárul a a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

                                     

Hatóanyagok neve 1 tabletta tartalma NRV%
C-vitamin (L-aszkorbinsav) 60 mg 75%
Magnézium 50 mg 13 %
Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonat 30 mg
B3-vitamin (niacin) 20 mg 125 %
E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát) 10 mg 83 %
Lutein 10 mg
B1-vitamin (tiamin) 10 mg 909%
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 5 mg 357 %
B2-vitamin (riboflavin) 5 mg 357 %
D3-vitamin (kolekalciferol) 10 µg 200 %
Szelén 10 µg 18 %
B12-vitamin (cianokobalamin) 1 µg 40 %

*NRV%: napi ajánlott beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében

Adagolás: Naponta 1 tablettát bő folyadékkal, egészben javasolt lenyelni

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, kalcium-hidrofioszfát), lutein, magnézium-oxid, C-vitamin (L-aszkorbinsav), stabilizátor (polivinilpolipirrolidon), csomósodást gátló (szilícium-oxid), páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levél kivonat, B3-vitamin (niacinamid), E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát, B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), D3-vitaminb (kolekalciferol), B2-vitamin (riboflavin), tömegnövelő szer (hidroxi-propil-metil-cellulóz), szelén, (nátrium-szelenit), B12-vitamin (cianokobalamin), bevonat (tömegnövelő szer: hidroxi-propil-metil-cellulóz, csomósodást gátló: talkum, fényezőanyag: poliakrilát IV, habzásgátló: polietilénglikol, színezék: titán-dioxid, narancssárga [E110], sárga vas-dioxid, citromsárga [E102]m fekete vas-oxid

 

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A flakon szilikagéllel megtöltött tasakot tartalmaz, mely nedvességmegkötésre szolgál, fogyasztásra alkalmatlan, ne egye meg!

A készítményt tartsa gyermekek elől elzárva!

A termék E102 és E110segédanyagai a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhatnak! Fogyasztása terhes nőknek, és szoptatós anyáknak nem ajánlott.

Véralvadásgátló szerek szedése esetén a műtéteket megelőzően nem javasolt a fogyasztása, mert növelheti a véralvadási időt.

 

További termékeink