Tropy Multivitamin


Tropy Multivitamin

Tropy Multivitamin

Webáruház

Összetevők: dikalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, aszkorbinsav (C-vitamin), niacin (B3-vitamin), bevonó anyag (polivinil-alkohol, HPMC [hidroxi-propil-metil-cellulóz], titán-dioxid, talkumpor, PEG [polietilén-glikol], maltodextrin, sárga vas-oxid, vörös vasoxid, barna vas-oxid), tiamin (B1-vitamin), tokoferol (E-vitamin), kroszkarmellóz-nátrium, szilícium-dioxid, riboflavin (B2-vitamin), piridoxin (B6-vitamin), magnézium-szearát, kolekalciferol (D3-vitamin), szelén, cianokobalamin (B12-vitamin).

A B1-, a B2-, a B3-, a B6-, és a B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, melyekhez a C-vitamin is hozzájárul, valamint ezen vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez is. A b6-, B12-, C- és D-vitamin, valamint a szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A B2-, C- és az E-vitamin, valamint a szelén a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez járul hozzá. A B2-, a B3-, a B6-, a B12-, valamint a C-vitamin ezeken kívül hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is.

A hatóanyagok neve Mennyiség/tabletta NRV%
B1-vitamin (tiamin) 10 mg 909%
B2-vitamin (riboflavin) 5 mg 357%
B3-vitamin (niacin) 20 mg 125%
B6-vitamin (piridoxin) 5 mg 357%
B12-vitamin (cianokobalamin) 1 µg 40%
C-vitamin (aszkorbinsav) 60 mg 75%
D3-vitamin (kolekalciferol) 10 µg 200%
E-vitamin (tokoferol) 10 mg 83%
Szelén 10 µg 18%

*NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek számára

Adagolás: Napi 1 filmtabletta. Lehetőleg főétkezést követően, bő folyadékkal nyelje le.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A flakon szilikagéllel megtöltött tasakot tartalmaz, mely nedvességmegkötésre szolgál, fogyasztásra alkalmatlan, ne egye meg! Gyermekek elől elzárva tartandó!

További termékeink