Mi a Tropy?

Hisszük, hogy nem elég csak a vitaminokra bízni az egészségünket. A helyes táplálkozás és az étrend-kiegészítők megfelelő használata együtt eredményezi egészségünk alapját. Mindezt a Tropyval a lehető legnagyobb biztonságban, hiszen termékeink minden szigorú minőségi kitételnek maximálisan megfelelnek.
A teljes és fitt életért minden nap tenni kell! Lehetsz kismama, ételérzékeny, sportoló, vegán vagy nyugdíjas, termékeink között te is megtalálod a számodra legfontosabbakat. Még vagyonokat sem kell fizetned, hiszen mindenki számára elérhető, pénztárcabarát árakat szabtunk. Velünk nem tévedhetsz!

A reform csapatod

A ti véleményetek

Bevallom, eleinte nagyon elutasító voltam a feleségem új reformételeit illetőleg, de miután fogytam, és a közérzetem is jobb lett, mást már meg sem eszem. Ami miatt a Tropyt választjuk, az a legjobb ár-érték arány.
Balács Csaba, Szeged

Régóta vágytam arra, hogy végre megkóstoljam a szuperélelmiszerként emlegetet chiamagot. Nos, a Tropy chiamag olyan jó árban van, hogy azóta minden héten megengedek magamnak egy gyümölcsös chiamagpudingot.
Kovács Zita, Békéscsaba

Sokat olvasok vitamintémában, így ma már tudom, hogy az étrend-kiegészítők többsége túlárazott. A Tropy vitaminokban mindent megtaláltam, amit szerettem volna, és még sokat spórolok is.
Kopasz Erika, Debrecen