Medvehagymás túrós pizza zabpehellyel
A medvehagymát annyi féle képpen tudjuk felhasználni. Levesekbe, főételekbe, salátákba, minden ételnek remek ízt kölcsönöz. Mai receptünkben pizzaként debütál.
Hozzávalók:
- 500 g túró
- 8 kanál Tropy Zabpehelyliszt
- 2 tojás
- pici Tropy Himalája só
- só, bors, oregánó
- Tropy Kókuszolaj
- paradicsompüré
- Tetejére: medvehagyma, sonka, paradicsom, kolbász, erőspaprika, sajt
Elkészítés:
1. Az 500 g túróhoz 8 kanál lisztet adunk és 2 tojást belekeverünk.
2. Himalája sóval, borssal és oregánóval ízlés szerint összekeverjük.
3. Előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt elősütjük a tésztát. Az idő leteltével kivesszük a sütőből, megkenjük paradicsomszósszal, majd mehet rá a feltét és ismét vissza a sütőbe. Addig sütjük, míg a sajt megpirul.